Напевно, десь вдома кружля вже весна...

            ***
Напевно, десь вдома кружляє вже весна,
І лагідно лащиться в кожне віконце,
Тендітно всміхаються квіти до сонця,
До півня в дворі, що натрапив зерна...

Там, мабуть, у полі,земля вже парує...
Синь неба на дійство весни спогляда,
І всим тим усміхнене сонце керує,
Й чим далі кермо в світ чудес поверта...

Там, мабуть, трава потяглась вже до світла-
Зелена, чубата, яскрава,густа,
Неначе від сонця сп"яніла, розквітла
І щиро прохожих з весною віта!..

В степу спить село десь знайоме і рідне,
Спить вросла у землю  батьківська плита,
Дороги, тополі старі кладовища,
Все те, що на роздум чоло наверта...

Напевно,десь вдома кружля вже весна...

            ***


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.