Весна

Весна іде, трава до сонця пнеться,
Під лісом олень та коза пасеться,
По балочках розтав останній сніг,
Он і ведмідь залишив свій барліг,
Ховрах стоїть як стовбчик на бугру
Фазан веде свою весільну гру
Лисичка мишку бігає шукає
З під кущика сіренький виглядає
Плете свої тенета павучок
Гребе травичку лапками жучок
Мурахи повилазили з землі
Летять високо в небі журавлі
Стрибає риба по ставках та річках
Цвірінькає з горобчиком синичка
Та жовтобрюшка стриба по лужку
Лелека щось шукає у ставку
В траві як куля ящірка біжить
Над квіткою метелик ворожить
Весна забрала землю у зими
Для літа вистилає килими


Рецензии