Моя любов

Візьми мене моя любов,
Молю аж серце завмирає,
Бажана квітка знов і знов,
В мені як в перше зацвітає,
Де фарб яскравих розманіть,
Неси мене в солодкі мрії, 
Неси мене в казкову мить,
Там де збуваються  надії,
Візьми мене туди де б зміг,
Я дихати на повні груди,
Теплом де віє від усіх,
Та щастям віє від усюди,
Візьми туди там де безкрай,
Небес простори розгортає,
Там де милує водограй,
Любов вирує й розцвітає,
Візьми мене моя любов,
Візьми всього, візьми до себе,
Душа як квітка знов и знов,
Цвіла б веселкою на небі.


Рецензии