С 8 марта!!!

З 8 БЕРЕЗНЯМ ВІТАЮ!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;
Бажаю щастя і добра,
Щоб в хаті завжди були раді,
І кохані все життя.
Щоб удача лилася рікою,
А сльози лиш від радості текли,
І в цей весняний, теплий день
Усмішка, радість, щоб поруч на шляху були.


Рецензии