Ти дуже зваблива

         Ти дуже зваблива.

Ти дуже зваблива, чарівна, грайлива,
Скажи, ладижанко, чи нині щаслива?
Відкрий мені серце, а може і душу,
Тобі лиш співати пісні свої мушу.

Я ніби зурочений, марю тобою,
Нічого не можу, зробити з собою.
Мабуть у лісах, траву – зілля, шукала,
Красою  своєю,  мене  зчарувала.
 
Чому народилась, з  такою красою?
Я  йду, оглядаюсь, бо ти є такою.
Приємна, тендітна, білявка, як нині,
Я образ твій  бачу, у кожній дитині.

А очі глибокі, в них, радий втопитись,
Якби захотіла, я міг би, й женитись.
Мати казала, бери жінку собі,
Жить легко й щасливо, буде тобі.

Давай, ладижанко, разом заспіваєм,
Хай  пісня летить понад містом і гаєм.
Місто нам любе, ще й гарне, до того,
В красі своїй ніжній,  дарованій богом.
   
             11:45.08.03.2018.


Рецензии