З Новим роком

Червоний Півень Вогняний
Вас зможе обнадіяти,
Що буде настрій весняний
І день ясний,
І дощ рясний,
Лише потрібно – діяти.

І вірним буде Водолій
Сценарію готовому:
Благословення всіх стихій,
Тріумф всіх дій,
Збування мрій –
Все буде в році Новому!


Рецензии