З 8 Березня

Нехай блиск небесний мільйонів зірок
Освітить Фортуни до Вас легкий крок,
Весняне тепло хай наповнить Ваш дім
І квіти розквітнуть на радість усім.

Хай сон Ваш освятить нічний моря бриз,
А день приготує приємний сюрприз:
Як доказ того, що пройшла вже зима –
Мімози букет і парфуми «Climat».


Рецензии