8 березня!

Як розквітла полонянка,
Березневих тижнів поміж,
Де загублені дверцята
Відкриваються босоніж.
З часом лютий весь розтане,
Провесняні квіти кличуть ,
І тоді вуста кохані
Серцю вірші прокурличуть.
Щирим поглядом торкнеться,
Березень лунає співом,
В кожній жінці відгукнеться,
Все найкраще ніжним дивом!


Рецензии