З восьмим березня ж нки

Зі св`ятом Вас любі жінки.
Хай Бог продлить Ваші роки.
Хай дасть Вам щастя і здоров`я.
Любов дочурок і синов`я.

Ось восьме березня настало.
І почалось коли все спало.
І лиш одні жінки не спали.
До столу страви готували.

Лиш трішечки вночі здрімнули.
До ранку на ногах всі були.
Зусилля не прошли в них марні.
Вранці зустріли вас веселі, гарні.

Послав на землю Бог природу.
Дав наймилішу жінкам вроду.
Піклуються про нас щодня.
І гарна вся її сім`я.

Роблять все жіночі руки.
Не скучають в день від скуки.
Лад в них в полі, в господарстві.
В невеличкому своєму царстві.

Бокал ми за жінок піднімим.
І св`ято радісно зустріним.
І вип`єм все вино до дна.
Здорова щоб завжди була.
               


Рецензии