Вiншаванне да 8 сакавiка

Са святам, паважаныя жанчыны!
З вясновым днём прызнанняў у каханні.
З настроем тым, дзе ёсць усе прычыны
Адкінуць прэч трывогі і адхланні.

Жадаю Вам усім красы і шчасця,
Вясны ў душы і радасці жаночай,
Каб абмінулі лёс усе нянасці,
Вясновым днём квітнелі Вашы вочы.


Рецензии