Христос родився!

Вітаю нині всіх з Різдвом,
Хай сяде щастя за столом,
Й любов живе хай в вашій хаті,
Здорові будьте і багаті,
Хай будуть радісні турботи,
Хай Ласки Божі і щедроти,
Вас омивають, мов роса,
Хай щирість в серці не згаса.
І хай Святе Дитятко Боже,
У всьому завжди допоможе.
Христос родився!Славімо Його!/01/06/2018


Рецензии