Секс з тобою

Твоє тіло так манить до себе,
Один твій погляд заводить мене,
Оголена ти і більше нічого не треба,
Я розум втрачаю, лиш доторкнутись тебе.

Цілувати усюди, кожен дюйм твого тіла,
Легенько кусати соски,
Язиком довести, щоб ти захотіла,
Щоб кричала: У мене ввійди!

Дразнити тебе, на смак твої соки
Солодкі такі, обличчя в них все,
А потім ввійти, вганяючи доки
Оргазм до вершин тебе піднесе.

Я люблю як ти продовжуєш зверху,
Як на ньому ти нарощуєш швидкість,
Як груди твої колишуться, твердо
У тобі прокидається дикість.

І ти вже стоїш на колінах,
І глибоко в рот ти приймаєш,
Пальчиком себе ти доводиш, покірна,
З рота його ніяк не виймаєш.

Язичок твій до екстазу доводить,
Рукою в шаленому темпі працюєш,
А між ногами тече, мене це заводить,
Тебе притискаю, відчуваю, ти чуєш

Як я весь напрягся, момент насолоди,
Ти смачно ковтаєш, ковток за ковтком,
Витікає між губ, язичок виводиш,
Злизуєш все своїм язичком.

Поцілунок у губи, тебе я кохаю,
Ніжно до себе пригорну,
Секс із тобою, тебе знову бажаю,
Клітор, анус, соски - усюди люблю.


Рецензии