Пастиш на Капля Руслан Кизимов

                Что
                Ты
                Под
                Капельницей
                Самогона
                Что
                Olmec
                Tezona
                Не
                Слышны
                Весны
                Капелей
                Перезвоны
                .........
                Ultimum gutta...
                ................
                Последняя капля...
               
               
               
               

               
               
               
               
               
               


Рецензии