Це Весна...

Дощ полоще за вiкном
З таким теплим вiтерком
I весною пахне, пахне
Вiсьме березня прийшло,
Так негадано, нежданно.

Цiлий день свiтило сонце,
Було файно так, тепло.
Всi синицi заспiвали,
Що у лiсi розквiтали
Фiолетовi фiалки,
Бiлоснiжнi первоцвiти,
Синьоокi синюрки...

Це Весна, Весна ступаэ,
Бруньки, бруньки набухають
На прихиленiй вербi...

Фото с интернета...


Рецензии