Cultum femina, cultum!

                Благословите
                Женщину
                Благословите
                Коль
                Сами
                ГрЕшны
                То
                Греха
                В
                Ней
                Не
                Ищите
                Приятное
                Ей
                Говорите
                Но
                Не
                Льстите
                При
                Посторонних
                Не
                Хулите
                Не
                Относитесь
                К
                Ней
                Как
                Раб
                Иль
                Повелитель
                Спокойствие
                Как
                Сфинкс
                Всегда
                Храните
                Ибо
                Жизнь
                Одна
                А
                Женских
                Тел
                Обитель
                Но
                Коль
                Она
                Как
                Жизнь
                Одна
                Пожизненно
                Свой
                Крест
                Несите...
                .........
         Благословите женщину,благословите...

               

 



               


Рецензии