Иркъуран сур

Хунда хи рахат, индахи са бахт,   
Г1азиз хун гумур, зе иркъв хун кю сур.
Вун хуне вархаал, цаф хунда суал,
Пуч хуне гумур газиз, пуч хуне гумур.

Хунда хин кисмат, хунда хин кадар,
Наси цаф кимат, нас акаф дардар.
Киркуне негар, киркун шун гумур,
Индахи сабур газиз, индахи сабур.

Вакас уга иркъвурал, шуне лак алихун,
Кяшу жилил аттун ваш зе кюси нег алархун.
Ругу хилил лихун ягтту-иркъвуран-сапай-сур,
Иркъвуран сур, кю пай ху сур.

Гулуне кканеф, са эль зе амеф,   
Угуне хин кьюд, аттуне умуд.
Вас акун минат, ухь пун аманат,
Пуч акун гумур газиз,  пуч акун гумур.

Вакас иркъв угай, гумур шун гашай,
Негар зе кисмат, негар хун кадар.
Анда зе матлаб анда хи мурад,
Г1азиз хун гумур касиб, газиз хун гумур.


Рецензии