England

 
Am C G D

English it's very big, beautiful country,
We have are study, English Queen Lang,
No have are danger, beautiful Country,
Only have study, English Queen Lang.
Who have attack, beautiful Country,
Russian big danger, and open perfect,
We have a live to beautiful Country.
Go to my Country, and open football.
Go to my Country, and drinking vodka blin.
I have a live to beautiful Country,
And I'am a little speak English Queen Lang,
I have a job to English, my Country.
May be tourist, help to my job.

17 December 2017 year Ivanov Kirill.


Рецензии