Мени алытндай апама арналат

Алтындай энекем,кумуштой берекем
Куттуктаймын эл аралык майрам менен
Журогумдо согуп турган жалгызым сиз
Бул жашодо жалгызм берекем сиз

Энекем сагындым козумо жаш айланып
Сыласаз мандайымдан жаш баламын
Алыста журсомдагы апа жалгызымсыз
Апаке бул жашодо жалгыз адамымсыз

Жошонун жыргалында, кубаныч кучагында
Узак омур сууруп, небере кучагында
Ар убак бар болунуз алтын апа
Жошомдо арузат жок сизден башка

Мээриминизге  жалынамын эркелетсез
Эх журогум эзилет ко улам улам
Апакем гул сымалдуу жыпар жытуу 
Жанымда журо бериниз, сыйым коруп
Апаке асыл затым бейишим сиз

Алтындан кымбат апакем куттуктаймын
8- март майрамыныз менен
Апооо мен сизди жакшы кором


Рецензии
I'm Ramón González Barbagelata from anywhere,
from Cucuy, from Paraná, from Rio Turbio, from Oruro,
from Maracaibo, from Parral, from Ovalle, from Loconmilla

Рифмочка   21.12.2020 20:15     Заявить о нарушении