Думки...

Хто насправді?! Що насправді?!
Чує серце в повній тиші,
Де заховані смарагди,
Де забуте, часом миші.
Що відкриє нам майбутнє?!
Наші голоси – тріада,
В теплу ковдру незабутнє,
Із обіймів -  листопади.
Бережу думки -  це справжнє,
Почуття не розкидаю,
Наді мною небо синє,
Кличе простір і співає.


Рецензии