Найблiжэй

Мароз. Калядны светлы дзень.
Смяецца Сонца, плюшчыць вочы.
Канькі. ГанЮ бягучы следам цень,
Й няма ў яго падтрымкі ночы.

Туды-сюды, па воднай сцежцы,
Імчу за ім,  за хвост лаўлю.
А ты ў гэтай смешнай спешцы
Мяне кахаеш, я - дзіўлюся.

Няма і блізка ў белым свеце,
Няма такой, што прыгажэй!
Ты як язмін, зімой у леце.
Я на каньках, а ты да сэрца найбліжэй...


Рецензии