Хиба...

Это переделка известной песни ВИА Лейся песня Разве может быть без снега вьюга на украинском языке в студенческом формате, от имени студента к  преподавателю по страхованию.

Хіба може препод, без студента,
Хіба може бути, на нуль модуль,
Хіба можна жити, без степухі,
Хіба можна іспит, здать без шпори.

Пр.
Так я в знання повірю,
Коли мовчимо вдвох,
Щоб не отримать пару,
Я не прийду на пару.

Хіба можна буть, без страхування,
Хіба можна дихать, без кохання,
Живемо надієй, ризикуєм, дієм,
Та шампанське ми п"ємо!
06.03.18.
 


Рецензии