5 молитв об умирении духа 16

1. Пречистая Дева, молю, молись Богу о нашем умирении духа!
2. Пречистая Дева, умири наш дух молитвой Твоей и иконами Твоими!
3. Пречистая Дева, даруй нам умирение духа, молись о нас грешных Господу!
4. Пречистая Дева, сподоби нам достичь чистоты и умирённости духа!
5. Пречистая Дева, очисти и умири наш дух!


Рецензии