За межею

Зроби так, щоб я тебе не знала.
Зітри в мені відбиток свій.
Зроби для мене так, щоб не згадала,
І душу, й тіло, й образ твій німий.

Все, що було-і ненависть, і щастя,
І почуття й любов, і радість, і печаль.
Загинула в тобі моя душа пропаща.
Загинув й ти в мені, укравши мій Грааль.

Рука в руці давно стискають біль,
І душі линуть різними шляхами,
Серце до серця - б'ють, як міль,
Ми вже давно йдемо не нашими стежками.

Можливо, варто зберегти все, що було?
Ймовірно, щастя нас обох чекає.
Чи варто берегти збите крило,
Якщо хтось інший біля тебе стане?


Рецензии