Скiльки?

Скільки для щастя потрібно –
сотня, мільйон чи мільярд?
В доларах, платині, сріблі,
замках з сотнями мансард…

Скільки потрібно алмазів,
яхт, літаків і авто,
вілл, золотих унітазів,
у діамантах манто?..

Скільки потрібно украсти,
голодом інших морить,
бідних на плаху покласти,
щоб одному лише жить?..

Скільки намітив, небоже,
в світі собі цім життів?
Все те тобі не поможе,
вкрадене – і поготів!

06.03.2018


Рецензии