Благословенна, славнозвiсна Умань - укр. мова

Благословенна, славнозвісна Умань!
Тебе боронять небо і віки,
Ти все чарівніше із часом, Умань,
Ти все молодше, а не навпаки.

Яка гармонія і велич в слові!
Яка мелодія й жагучий спів!
Яка надія, віра, сенс любові…
Щасливий той, хто все це зрозумів.

Тому я вдячний щиросердній долі,
Що народився в цім святім краю,
І на безкраїм світанковім полі
Неначе в центрі всесвіту стою.


Рецензии