Березневi тижнi

Березневі мжички.
Березневі хмари.
Попід ними люди
ходять як примари...
Отака погода.
Зовсім не дитяча.
А поночі - вітер
й музика котяча.

Березневі хуги
скімлять як ніколи...
У вікні зоріє:
треба йти до школи.
Будь-які супроти
марні відговірки.
Березневі тижні -
волі перевірки.

Березень 2018


Рецензии