Никогда мы не будем братьями!

Ми ніколи не будемо браттями
З тим хто в серце дитині стріляв
Хто заради свого ротожопствія
Як мессію Бандеру стрічав

Називалися ви вільними
Демократами нових часів
А наявно ви в ошійниках
Проамериканьскі кляті пси

Ми ніколи не будемо браттями
Хто у жинку вагітну стріляв
Ви убивці бандерівці клятії
Я б людьми навіть вас не назвав

На дитячих кістках ви піднялися
На голодних смертях на крові
Все людське зрадить ви постаралися
Щоб довольні були хазяї

Ми ніколи не будемо браттями
Ви мерзенні піндос пацюки
Вже й Америка вами цурається
Вам ніхто не подасть вже руки

І якщо в вас лишилася людяність
Хочь в Одесі згоріла вона
Перед народом маєте каятись
І народ вам віддячить сповна

Ми ніколи не станемо браттями
З тим хто зрадив Майдан і продав
Хто заради кривавого пряника
Україну на хрест розпинав

Бог і люди нехай вже осудять вас
Щоби кожний отримав своє
По заслузі зрадливим кривавим псам
Ось таке побажання ї мое

Ми ніколи не станемо браттями ....
З тим хто в рускее серце стріляв
Хто заради свого ротожопствія
Україноньку неньку купив і продав


Автор Широков А.А. 6,03,2018 г Киев Украина


Рецензии