Голубка

Голубка клигала на лапку,
Поживку навесні шукала.
Кругом земля
В високих шАпках,
Та в шубах, теж собі чималих.

Та так пташині треба з.їсти
Хоча б малесеньке зернятко.
І не знайти.
І не присісти,
Щоб не замерзнуть з неприглядку.

Щось поклювала на зупинці -
Таки знайшла, снігам на диво,
І полетіла наодинці,
Раз крила цілі,
То й щаслива.


Рецензии