Осiнь - мрiйна пора

Первоисточник http://www.stihi.ru/2012/08/24/7769

Осінь – мрійна пора для перегляду снів кольорових,
Холоднечу жасміновим чаєм вже час запивати,
Не картати себе почуттями провин невідомих
Од того, що дощам не вдається мене зтурбувати!
Осінь – час парасольок, закляклих в кутках, як навмисно,
Час новеньких плащів і чобіт в кольорову клітинку –
Перевірить глибини і кількість калюж особисто,
А не сумно за літом минулим зітхать без упинку.
Осінь  - час для віршів, що напевне у собі несуть
Фрази щодо пори, листопаду і примх непогоди…
Осінь – привід подумать, відчути це «зараз» і «тут»,
Та, звичайно, любити назло всім законам природи!


Рецензии
Нэхай Вам щстить! З повагою, Руся Деева.

Руся Деева   14.03.2019 21:08     Заявить о нарушении
Красно дякую, навзаєм!

Натко Катапуся   14.03.2019 21:23   Заявить о нарушении
Помилка - щастить. З повагою, Руся Деева.

Руся Деева   14.03.2019 21:32   Заявить о нарушении
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.