8. Iде весна - рада душа!

    Хочу напечатать те песни, которые уже спеты.
    Их можно послушать на однокл., фейсбуке и ВК.
    Их пела я сама, только мне играли. Мелодии тоже мои.

Іде весна, душа радіє!
Мов птах у небеса летить!
2. \ У серці є одна надія,   
р.  \ Вона любов"ю пламенить!
             2
Як квітка, що росте у полі
Та Бог її не залишив,
2. \ Так Він піклується про долі,
р. \ Хто серце Богові відкрив!
             3
Як дощик землю поливає,
Щоб вона взмозі процвітать,
2. \ Так Бог нам милість посилає,
р. \ Дарує свою Благодать!
             4
Я вдячна, Боже, Твоїй волі,
Що Ти мене так стережеш
2. \ І наче квітку, що у полі,
р. \ Від злих вітрів Ти бережеш!
             5
Та прийде час, коли з Тобою,
Я в небі зможу прибувать!
2. \ В любові, що тече рікою,
р. \ Я буду вічно розквітать!
             6
Іде весна, душа радіє!
Мов птах у небеса летить!
2. \ У серці є одна надія,
р. \ Вона любов"ю пламенить!

         Амінь.
                11.03.17.


Рецензии
пусть пламенит Любовью сердца
та благодать что Бог дарит
природа дарит радость всем нам
и пенье птиц зовёт всех в Высь
благодари дитя и пой ты
чтоб петь с природой Бог Любовь
и с птицами ты пой о чадо
чтоб был единый Вечный хор...

Слава-Блудный Сын   13.04.2018 16:28     Заявить о нарушении
Спасибо за прекрасные слова!
С уважением к вам!

Ганна Горбатюк   15.04.2018 00:21   Заявить о нарушении