Лицемiри

Останнім часом довелося
Мені почути від людей,
Що в Україні лицемірів розвелося,
Та крадіїв чужих ідей.

Такими, ще зі  школи виростають.
За браком розуму свого.
Під вплив  сильніших  підпадають
І вже без них вони - ніхто!

Та щоб увагу привернути.
І добре догодити  їм,
Знущатися зі слабших починають,
Гигиканням хизуючись своїм!

Не раджу вам із ними подружитись!
Бо пошкодуєте про це не раз.
Покластися на них - це помилитись,
Бо без сумління,вони зрадять вас!

І не збагнувши навіть суті,
Думок убогих каламуть.
Їх лицемірне глузування
На ваші голови впадуть.

Ці люди гідності не мають
На підлість і брехню підуть.
Щоб до хазяїна примкнути,
Хоч шісткою!
Та все ж при ньому бути.



5.03.2018р.


Рецензии