Не чекай!

Багато років пропливе
І зустрічей зовсім не буде.
Надія швидко промайне,
А боляче в душі не буде.

Згадай мене в своєму сні,
Коли всі дні і ночі в скруті.
Бузок розквітне на весні, 
А зустрічі наші забуті!

У серці болісно, любов
Лишає слід своїм мовчанням.
Ти не чекай на мене знов,
На зустрічі і сподівання.


Рецензии