Моя ти наймилiша панi

Моя ти наймиліша пані,
Вже скільки років, скільки літ!
У посмішку ласкаву вбраний,
Твій погляд-загадка - мій світ.

Веде він вдень і серед ночі
Мене в той таємничий край,
Де сяють в небі милі очі,
І все навколо - справжній рай!

Весна нам відчиняє браму
В країну сонячних дібров…
Чуттів найдивовижну гаму
Дарує доля знов і знов!


Рецензии