И буква

И
Шыр-шыр шыргыктен,
Ку падрашым тарватен,
Кечыйолеш модылден,
Куржеш тудо муралтен.
(Изэнер)

Кече к;шыч шырата,
Писте ошын пеледеш,
Да уржа шыркам колта -
Тиде жап кунам толеш?
                (Июль)


Рецензии