Хвиля зелених очей

                Хвиля зелених очей

                -1 куплет-

Кохана моя, ну скажи ти мені
Чому як у вісні я на сьомому небі літаю?
Це навіть не крила
Якась невидима сила, якась незвідана сила
Мене туди підіймає.

                -Розспівуваня-

Мила, послухай, як серце б’ється
Від хвилювання воно розірветься.

                -Приспів-

Мене накриває хвиля твоїх зелених очей.
Вони захоплюють подих,
Вони тримають мене у полоні.
Мене накриває хвиля наших безсонних ночей.
І твій лагідний дотик…
Я просто падаю в твої долоні, долоні.

                -2 куплет-

Кохана моя, ну скажи ти мені
Чому ночі і дні я сумую лише за тобою?
Що це за зброя, що змінює правила бою?
Невже більше ніколи я не буду самим собою?

                -Розспівуваня-

Мила, послухай, як серце б’ється
Від хвилювання воно розірветься.

                -Приспів-

Мене накриває хвиля твоїх зелених очей.
Вони захоплюють подих,
Вони тримають мене у полоні.
Мене накриває хвиля наших безсонних ночей.
І твій лагідний дотик…
Я просто падаю в твої долоні, долоні.

                -Перехід-

Як в долоні твої впав,
Думав – тебе вполював.
Але сталось навпаки –
Вполювала мене ти.
Ти для мене в кожній пісні,
Ти для мене в кожнім тексті.
І, як місяць, близько-близько.
І, як сонце, так далеко.

                -Приспів-

Мене накриває хвиля твоїх зелених очей.
Вони захоплюють подих,
Вони тримають мене у полоні.
Мене накриває хвиля наших безсонних ночей.
І твій лагідний дотик…
Я просто падаю в твої долоні, долоні.


Рецензии
Яскравий і дуже цікавий твір! Успіхів!

Шон Маклех Патрик   04.03.2018 00:15     Заявить о нарушении
Дуже дякую за Ваш відгук))

Макс Лев   06.03.2018 19:30   Заявить о нарушении