Як непадкупны...

Як непадкупны вандроўнік начны,
Я спынюся каля хаты тваёй.
Нішто не сумее мяне зберагчы 
Ад хваробы - любові маёй: 
 
Любові да Радзімы слаўнай, 
Любові да родных пожняў і ніў.   
І калі пабачуся з каханай - 
Я зразумею, каго загубіў. 
 
Промні бялявыя ў вачах заігралі,
Звон салаўінага с'певу ляціць.
Зараз людзі вясну ўсе пачакалі,
Пакуль у небе сонца ярка гарыць.


Рецензии