Сердце моё

Зе иркуран сур
Зе улерин нур
Вун иркуран сур
Вун улеринн нур

Угая зе ирк: вакас уч угая,
Вакас гянан ирк: ца кархун угая.
Анда ми дуйил: жанариъ зе аман,
Лябя негарис: яраб ахан дарман.

Ве иркуран сур, зун эхан зун эхан,
Ве улерин нур, зун эхан зун эхан.
Вал але хя гам, зун эхан зун эхан,
Улил але нег, зун эхан зун эхан.
Ве мезуран чал, зун эхан зун эхан,
Ца кархун угайф, зун эхан, зун эхан,
Закас гаша иркъ, вун эхан вун эхан,
Закай гургу чал, амехан андахан?
.................................

Маса майца ирк: их хилиъ: зе хилиъ,
Хамишан дагу: вак дагу: зе хилиъ.
Кил алих гюнил: вак гузу: зе гюнил,
Амичуг улер: вак кику: зе улер.

Ве иркуран сур, зун эхан зун эхан,
Ве улерин нур, зун эхан зун эхан.
Вал але хя гам, зун эхан зун эхан,
Улил але нег, зун эхан зун эхан.
Ве мезуран чал, зун эхан зун эхан,
Ца кархун угайф, зун эхан, зун эхан.
Закас гаша иркъ, вун эхан вун эхан,
Закай гургу чал, амехан андахан?
...............................

Угая зе ирк: вакас иркъ угая,
Вакас Гянан ирк: ца кархун угая.
Анда ми дуйиъ: иркуран зе аман,
Лябя негарис: яраб ахан дарман.

Ве иркуран сур, зун эхан зун эхан,
Ве улерин нур, зун эхан зун эхан.
Вал але хя гам, зун эхан зун эхан,
Улил але нег, зун эхан зун эхан.
Ве мезуран чал, зун эхан зун эхан,
Ца кархун угайф, зун эхан, зун эхан.
Закас гаша иркъ, вун эхан вун эхан,
Закай гургу чал, амехан андахан?


Рецензии