Н м ють м язи, подих стине...

Німіють м'язи, подих стине,
Молитва наді мною лине -
Немов святкує час неспішний
На цій Землі, святій і грішній,
Той день народження, що кроком
Приходить дивом з Новим роком,
І темрява пливе на плечі,
І зачаровано Святвечір
Так обійма, що серце крає,
Душа у щасті завмирає...
Шепочуть люблячі вуста:
Разом до ста, разом - до ста!
06.01.2018


Рецензии