Зi мною ти, моя любове

У пеклі, в згарищі подій,
В тяжкому, замкненому колі
Зі мною завжди ангел мій,
Зі мною ти, моя любове!

Моє ти сонце, світ ясний!
Ти радість, сяйво загадкове.
Жаданий теплий дощ рясний,
Зі мною ти, моя любове!

Ти серця пісня, біль, биття,
Світанок, майбуття, надія.
Там де є ти, там є життя!
Зі мною ти і все радіє.


Рецензии