Березнева пiсенька -песня-школьники-

* На фото - рабочая встреча с библиотекарем
  библиотеки села Лалово Валентиной Васько:
  передача подарков детям Лалово. Март 2018.


Березневі холоди
вже останні…
Сонце лащиться до нас
у вітанні.
Піаніно в хід пішли
і баяни.
Що співають школярі –
геть весняне!..

Приспів:
Березневі холоди –
то вже смішно.
Нас  торкається малих
сонце ніжно.
Я на тім себе ловлю
випадково –
пахне літом навіть клас
вже квітково!..
(можна 2 рази)

Скачуть сонячні навкруг
зайченята.
У долоньки плескотять
рученята.
А хто – їх у пояси
й танцювати.
На тепло весна пішла
працювати!..

Приспів.

Березень 2018


Рецензии