Чорний леб дь

Чорний лебідь
В серці рана
І душа кровоточить
Шлях польоту
У зізнанні в далині
Тернистий блиск
Звесоти і мрії вічній
Не дарма сльоза тече
Райдер у яскравому
Нюансі вернісаж
Красиво йде
У терпінні благодуйність
В мелосердії думки
У задумі взяти в руки
Стать на ноги біль пройде
І в утраті молодість наруги
У відвертім визнанні
Чорний лебідь
Розпускає крила
Чути різнії думки


Рецензии