ТА ЕТ - ВЪ - ВЕ ЕЧ НО ООСЬ ТИ!!!

МУ ЗЫ КА!!!...           (МА)

   -  БА АМ - БУ УК!!!...       (БА АМ)

   -  ФЪЛЕ ЕЙ ТА!!!...

Ии иИ - ГЪРЯДУ ЩЕЕ!!!...          (ТА)

   -  ВЪ - БЕ ЕЗ КО ОН ЕЧ НО ООСЬ ТИ!!!... -      (ЕЙ)

ЕС ТЬ(Е)- ЛЮДИ!!!(Л)...               (ЛЕ)

   -  БУ Уу ДЕ ЕТ - Ии иИ - ПЪРА АВ ДА Аа!!!...   (ФЪ)

   -  Ии иИ - ИН СЪ ТЪРУ МЕ ЕН ТЪ!!!... -      (ФЪЛЕ ЕЙ ТА)

МЕ ЛО ОО ДИ ИЯ!!!...

   -  ТА ЕТ -  ВЪ - ВЕ ЕЧ НО ООСЬ ТИ!!!... -       (- ЕЙ - ЕЙ -)

      ТИ

      P.S

      ТИ -  ДЪВИ ЖЕ ЕНЬ ИЕ

      ООСЬ -  БОЖЕ СЪ ТЪВО

      НО -  СЪВЕТЪ ЛЫЕ  ДУШИ

      ЕЧ -  ЧЕ ЕСТЬ  ТА АМ

      ВЕ -  ВЕ ДЕ ЕНЬ ИЕ

      ВЪ -  ПЪРО ЦЕ ЕС СЪ(Ъ)     ВЕ ДЕ ЕНЬ Ее(В)

      ЕТ -  ТЕ БЕ  ОТ  ТУ Уу ДА

      ТА -  ГЪРЯДУ ЩЕЕ -  НАЧАЛА(А)  ТЪВЕ ЕР ДО(Т)


Рецензии