Ти - натхнення

Моє ти натхнення, моє почуття
Яскравою зіркою у небо злітаєш
З тобою і я парю в небесах
Ти крила мої завжди розправляєш

І посмішка сяє, щасливі вуста
Літаю в блакиті, літаю, літаю
І хоч за віконцем інші міста
Серце все ж б'ється... я відчуваю.

З любов'ю у серці В
01.12.2017


Рецензии