***

Несхожі ритми, різні континенти.
У когось день, у когось іще ніч.
Магічні, незавершені моменти.
Неходжені дороги пліч-о-пліч.

Небачені заходи сонця і світанки.
Нечутий запах квітів і роси.
Свої чи ні? Близькі або далекі?
Ніхто нікого так і не спросив.

Неспівані пісні в далеких горах.
Неплавані моря. Силенна-сила справ.
Несказані слова - згорілий порох,
Розвіяний вітрами серед трав.


Рецензии