цiлющi митi

Сніжок повітря красотень
Враз пройшла в мені
Мігрень залишила всяка хрень
Щастя враз мене напало як перед сном я погуляла смачно смачно ніч проспала оздоровленою встала
І в райський день прожить попала
Ненапада мене усталость. Лиш уділила я прогулкам малость


Рецензии