Батьки I лIкарI - кАти

Не вбий! Не вбий, Не вбий!
Безкарне вбивство, ти почуй!
І найжорстокіше насильство!
У рамках все, законодавства.

Безліч смертей - безвинно,
Впродовж, це є - невпинно.
Світу Закони, о безперечні.
Розум, душа так безсердечні?

О, біль! Бо кіллери - батьки,
Та гірше, звіра - лікарі-кати.
Безглуздя, сильні миру цього?
Забули Заповіт і Слово Бога.

Живи, пануй, щасливим - будь,
Чужого не вкради, не зажадай,
Своє побережи, та не згуби,
Батьків шануй! Дітей, не вбий!
               


Рецензии