Эпиграммы. Цветочная

                Из  сборника  Речитатив.




                Эпиграммы.



                Цветочная.



                Мир  –  жалок,
                Без  претензий    –
                Фиалок
                И  –  гортензий !


                <  2018  >
                Нортбрук. Иллинойс.
               


Рецензии