В дпусти мене печаль

Відпусти мене печаль,
Не тримай за душу,
Моє серце ти не край,
Я страждать не мушу.
Відпусти!
Я хочу знов, просто відпочити,
Може я колись грішу,
То ж не треба бити!
У покорі я іду,
Слідом за тобою,
Відведи мою біду,
Стежкою пустою.
Хочу знову я співать,
Дарувати радість,
Я не буду горювать,
Подалаю слабкість.


Рецензии