Мад хтана гатфар хъуьрез...

Мад хтана гатфар хъуьрез,
Азадна чил живерикай,
Рагъ хъичезвай гуьзел пелез
Сирих яна цуькверикай.

Вид захъ галаз гьуьжет яни,
Вили цавун кстах гап1ал?
Зунни язва жегьил дели
Мекв кхьизвай гьуьлуьз капал!

На ширзава цавар хъиляй,
Накъварив чил ийиз чупур,
За хъвер чк1из луту виляй
Ярдин рик1е цазва бубу!


Рецензии