Оборотни в погонах правительственных войск

werewolves in epaulets to government the troops
 while in the country of problem with foods
 people are sits on the ass flat without a work
 while the rich bastards are at their expense
 country to be in decline sucks is trends
 a is somewhere still there to ban on a pork

 people remember with pain this hard time
 when in the country was nothing just mine
 Palace in desert among the cacti nothing more
 just only camels gang nomad tribes and
 rushing a gallop through dunes in a land
 bishop with prayer and with the key of the door


оборотни в погонах правительственных войск
 в то время как в стране проблемы с продуктами питания
 народ сидит на жопе ровно без работы
 в то время как богатые ублюдки живут за их счет
 страна в упадке сосет тенденции
a где-то еще существует запрет на свинину

 люди вспоминают с болью это трудное время
 когда в стране не было ничего, только мой
 Дворец в пустыне среди кактусов, и ничего более
 только верблюды банды кочевников и
 несущийся галопом через дюны в землю
 епископ с молитвой и с ключом от двери


Рецензии